2016-01-23 Valparna är nu 7 veckor...

Det ska inte alltid gå lätt ! När jag som bäst behöver en dator, med alla dokument som ska skrivas ut, nu när valparna snart ska flytta, vad händer då ? Jo, datorn låser sig och jag är tvungen att lämna in den til dator-doktorn.
Där står den kvar än, urblåst på allt jag har lagt in i den, Jag hoppas att jag får hämta den på måndag med Windows åter-installerat. Ja..ja , jag har ju klarat mig hjälpligt med lån av Thommy's dator och min Padda...
Valparna växer och frodas.. och alla är precis lika busiga och framfusiga! Mina dagar går nu ganska fort... mata var fjärde timme, "mocka", torka golv och så vidare. Idag är det bara -5 grader ute, så jag kanske kan rasta dom ute en stund. Igår blev valparna besiktigade av Karin, och dom fick faktiskt med beröm godkänt, och det vill inte säga lite!
Valparna är ju redan "hjärntvättade" på att det är mat-dags när man visslar.. Detta kan ställa till det lite... Alldeles nyss fick Thommy ett meddelande på telefonen en "visselsignal" och vad händer ? Jo, alla sju sovande valpar rusar upp klarvakna, och undrar var maten är.. Så här i huset råder vissel-förbud när valparna sover... Det funkar så där.. barn och även vuxna visslar oftare än vad man kan tro!
Lek pågår hela tiden, mellan sovstunderna..  Här leker dom herre på täppan...
Man kan ta ett grabbatag i kompisens svans...
Aaaaj...e..
Man behöver inga avancerade leksaker, går utmärkt med en petflaska ..eller en innebandyboll...
Här hemma har vi ju en lektant också ... Danza ...hon får utstå mycket, och det gör hon !
Ibland tar vi det lite lungt...
Också ibland pussas vi istället för bits...
Och sen somnar vi...
Vi har olika sovstilar...
Man kan ligga utsträckt...
Eller i ormgrop....
Eller trygg i närkontakt med mor...
Vi har börjat öva att stå fint på bord.. och det gick så där.. Här är i alla fall en skapig bild...
 Avslutar med denna ljuvliga varelse... med en hälsning till er som väntar att få hem en av dom.. nu är det bara en och en halv -tvåveckor kvar...Inget är som väntans tider!
Ha're gott !