2015-12-31 ( Årets sista dag, och Sockerbitarna är idag 4 veckor.)

Nu är det full fart på valparna...dom har nu lite bättre bords-skick, och dom får nu valpfoder av mig tre gånger /dag, och där emellan äter dom förstås av Socker. Och jag kan lova att alla sju har en särdeles bra hörsel... På mornarna när dom hör mig, skriker alla rakt ut, för då vet dom att jag kommer med maten..För att dom ska sova och vila mellan målen och  bli stora och starka, smyger vi nu omkring som småbarnsföräldrar som inte vill väcka bebisen. Efter maten är det full fart med lek,  bus...och toalett-bestyr. Plötsligt så tar "bränslet" slut och alla somnar i en hög.
Socker tar nu mer och mer ledigt från sina ungar. Idag ville hon till och med följa med mig ut på promenad.  Men vad gör väl det, när vi har en Foxterrier som bara älskar att vara "stand in"..Det är fantastiskt att se Danza, ta hand om valparna..Man kan inte se sig nöjd på Sockerbitarna... och jag som tycker det är så kul med kameran, kan ju inte låta bli att ta bilder  stup i kvart ! Så här kommer nu ett urval !
Duktig mamma "Socker"
Vädrar magen...varmt här !
En tjej...
Gu' va' jag är trött nu ...
Det här är en jätte skojig sak, kan jag lova...men husse och matte har inte fattat hur kul det är att höra när det piper.

Om du trampar så här, ska du se att den piper !
 
Nu kan vi väl vila lite...



 Oj .oj.oj. det tar på krafterna det här...
I mattes trygga famn ...
Nu gott folk,  ska två och fyrbenta på Mäcsgår'n  ha en lugn och fridfull nyårsafton.. Tack och lov, ännu inte hört en enda smällare ! Men..men,  det blir väl framåt natten. Har ingen hund som är rädd, men dom kan bli om man inte skyddar dom.. Så här har vi dom i köket med radion på hög volym. Och det fungerade då Märta levde, och hon var verkligen påverkad av både smällare och åska.. Önskar er ett riktigt Gott Nytt År !